Pirmā privātā diskusiju kluba sanākšana

3316486981_524d0e4261_z2016.gada 8.janvāris pirmā privātā diskusiju kluba sanākšanas diena.
Ierašanās 19:00 pie dikusijas vadītājas.
Diskusijas sākums 19:30
Diskusijas vadītāja – Liene, sāk ar īsu ziņojumu par diskusijas tēmu.
Diskusijas tēma: mistiskās āderes – zemes enerģija. Mīti un patiesība.
Diskusijas dalībnieku iespējamās frontes: “ādere tas ir mīts un māņi”, “nemsejieties, bet āderes eksistē”, “atšķirīgais viedoklis: patiesība ir tur ārā un visam pa vidu” u.c.
Dalībnieku pieteikšanās pie diskusijas vadītājas līdz 2016.gada 4.janvārim, norādot kādu viedokli viņi pārstāv vai vēlas pārstāvēt,  pieteikšanās metode e-pasts, tālrunis, facebooks, hangouts, whatsup, skypes, twitteris. Aicināti tikai tie cilvēki, kurus es personīgi pazīstu. Vietu skaits ierobežots.
Veidojot savu viedokli, lūdzu, piefiksējiet atsauces uz faktu avotiem, personiskiem pētījumiem utt.
Nulle pieteikumu gadījumā diskusija notiks starp vadītāju un viņas vīru.:)
Apgalvojumi iedvesmai:
“Ādere ir mītisks tīklojuma veida enerģijas strāvojums zemē. Ticība āderēm ir sastopama daudzās tautās, īpaši Vācijā un Ziemeļeiropā. Āderu ekistence nav zinātniski pierādīta un tiek apšaubīta” (AVOTS https://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%80dere)
“Latvijas rīkstnieki šīs nosakāmās līnijas sauc vienkārši par „āderēm” tāpēc, ka šeit Zemes starojums ir izmainījis smilšu graudu saslapināšanas leņķi un tāpēc ūdens šeit paceļas augstāk, pārvietojās straujāk, radot šķietamas pazemes teces. „Āderu” krustpunktos Zemes enerģijas starojums ir tik spēcīgs, ka tas pilnīgi sterilizē akas ūdeni un tāpēc tas vienmēr ir tīrs no baktērijām, kas tā nebūs nepareizā vietā būvētā akā.” (Avots http://www.spats.lv/2005/02/aderes-musu-prieksstati-un-pasaules-zinasanas-par-zemes-energijam/)
“Izvērtējot uzkrātos materiālus, var secināt, ka āderes kā biolokācijas anomālijas atbilst vertikālām enerģijas un sprieguma izlādes zonām zemes garozā un salīdzinājumā ar lūzumu zonām uzskatāmas par vismazākajām zemes dinamiski aktīvajām struktūrām, kas izcelsmes un dinamikas ziņā saistītas ar dziļajiem lūzumiem un to veidotajām lielu bloku struktūrām zemes garozā. Vertikālā griezumā sprieguma ietekme āderu zonās uz augšu redzama būvju pamatos un nesošajās konstrukcijās kā plaisu un deformāciju vietas vismaz piecu stāvu augstumā, kā BL anomālijas jūtamas pat līdz 20. stāvam un augstāk.” (Avots http://www.latvijaspirts.lv/web/?id=402323)
“German physicists concluded from their massive experimental study that water dowsers unquestionably have a remarkable, mysterious skill. Those results, however, provide the most convincing disproof imaginable that dowsers can do what they claim.” (Avots – http://www.csicop.org/si/show/testing_dowsing_the_failure_of_the_munich_experiments/)
Un te kāds video vakaram Richard Dawkins Dowsing Experiment https://www.youtube.com/watch?v=DdjYGaINLwo – starp citu runājot par šo video, diezgan bezjēdzīgs eksperiments, nezinu, ko sola rīkstnieki, bet ādere, manā izpratnē ir starojoša enerģija, enerģija rodas kustībā, ūdeni plastmasas pudelē nevar uzskatīt par plūstošu enerģiju, manuprāt, tas ir tik pat miris kā smiltis pudelē. (Bet tas jau ir viedoklis)

Leave a comment